Det hurtige salg

Behovet opstår i de perioder af ens liv, hvor ting skal gå hurtigt. Der er brug for en ejendomsmægler, som kan sætte sig ind i din situation og løse dit boligsalg hurtigt og effektivt.

Når salget skal ske hurtigt

Selvom boligmarkedet er drevet af forskellige behov, er der mange som dig, der ønsker at ting sker tjept og i en fart, så du kan komme videre med dine ting.

Vi hjælper dig med at finde en ejendomsmægler, der kan sælge boliger i dit område på rekordtid.

Rigtig prissætning, netværk, mange fremvisninger, gode salgsannoncer og effektiv eksponering hjælper dig til et hurtigt salg.

Der kan være mange grunde til, at du ønsker et salg med fokus på liggetiden.

 
Skal du hurtigt videre? Så klik på "Kontakt mig" nu - ellers læs videre..

 

Drømmeboligen kom til salg

Nogle gange havner man i en situation, hvor man bare har brug for at kunne handle. Måske er drømmeboligen pludselig sat til salg, og så gælder det om at kunne slå til. Og er handlen allerede sikret, skal perioden med dobbelt husleje begrænses mest muligt!

Nyt job eller udstationering
Måske fandt du drømmejobbet i en anden del af landet eller måske endda i et nyt, spændende land. Kontrakten er underskrevet, og du er allerede på vej til at flytte eller er måske flyttet og ønsker en hurtig bolighandel, så du kan fokusere på dit nye liv.

Sygdom, ulykker og skilsmisser
Det kan også være, at du gennemgår en grim skilsmisse, hvor et hurtigt salg og luft afstand mellem dig og ex'en er første prioritet. Eller måske har du oplevet sygdom eller anden ulykke i familien, som gør tid til at være sammen til en endnu vigtigere faktor. I sådanne tilfælde er tid mere værd end penge og måske endda i en sådan grad, at ventetiden kan gå hen og blive uudholdelig.

Vi lytter til dig, og sammen finder vi den helt rigtige mægler til dit boligsalg
Få en snak med os om dine tanker og ønsker til boligsalget. Ud fra dine individuelle behov vurderer vi, hvad der er den bedste løsning for dig.

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktinformationer, samt oplysninger om den bolig du vil sælge.

Som minimum skal felter markeret med * udfyldes

På hverdage, vil du blive kontaktet af en uvildig Salea rådgiver inden for 24 timer. Her afklarer vi dine behov og finder den rette ejendomsmægler, som skal vurdere og måske sælge din bolig. Vi videregiver kun oplysninger til den valgte ejendomsmægler og der er ingen bindinger. Læs mere om Salea.dk

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktinformationer, samt oplysninger om den bolig du ønsker at sælge. Mere skal der ikke til

* Navn
* Telefon
* E-mail
Bolig
Adresse
Post/by

Som minimum skal felter markeret med * udfyldes