Det diskrete salg

Med et diskret boligsalg tages der udgangspunkt i, at det ikke nødvendigvis kommer andre ved, at du er i gang med at sælge din bolig.

Sælg din bolig uden at alle ved det

Der kan være mange grunde til, at du har brug for en ejendomsmægler, der forstår sin rolle og kan sælge din bolig uden at slå på den store tromme.

Du har ikke lyst til at din bolig bliver vist på sociale medier, ikke hænger i butikkens vindue og ikke pludselige ender på forsiden af lokalavisen.

Du har brug for det diskrete salg, og mæglerens opgave er at aktivere sit netværk, udpræget situationsfornemmelse og godt håndværk.


Vil have boligen solgt uden naboen ved det? Så klik på "Kontakt mig" - ellers læs videre..

 

Vil du sælge din bolig uden at invitere nysgerrige naboer og måske pressen til globryllup?

Du kan sagtens sætte din bolig til salg uden at gøre opmærksom på den.

Vi danskere værner om privatlivets fred når det gælder hus og hjem, og der kan være mange situationer i livet, som gør, at du netop nu har brug for et salg med ekstraordinært fokus på tillid til mægler.

Skilsmisse og økonomiske vanskeligheder
Du er måske i gang med en skilsmisse, som du ikke ønsker at delagtiggøre andre i. Der kan være mange følelser på spil, og bolighandlen er det sted, hvor du mindst har lyst til at gøre opmærksom på din situation. Derfor har du brug for at sælge din bolig uden om det brede kendskab.

Det kan også være, at du er i en svær periode med økonomiske vanskeligheder, som du ikke ønsker skal være en offentlig kendsgerning. Derfor skal boligsalget være diskret og hurtigt.

Berømmelse og privatlivets fred
Er du kendt i offentligheden eller ønsker du at bevare privatlivets fred, har du brug for en mægler, du har tillid til ikke vil sætte en boligannonce med dit hjem på hverken sociale medier eller på byens lygtepæle.

Nysgerrige naboer og andre uden interesse i boligen vil strømme til, for at se hvordan du bor. Er du ikke interesseret i det, kan mægler diskret fremvise din bolig til netværk og kunder, der viser interesse for din boligtype.

Vi lytter til dig
Vi kender ejendomsmæglere i hele landet, som har masser af erfaring med bolighandler, skjult fra nysgerrige blikke og ude af offentlighedens kendskab.

Vi finder den helt rigtige mægler til dig i dit område. Få en snak med os om dine ønsker til boligsalget. Vi har daglig dialog med mæglerne og kender dem. Vi vælger de bedste løsninger til dig ud fra dine behov.

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktinformationer, samt oplysninger om den bolig du vil sælge.

Som minimum skal felter markeret med * udfyldes

På hverdage, vil du blive kontaktet af en uvildig Salea rådgiver inden for 24 timer. Her afklarer vi dine behov og finder den rette ejendomsmægler, som skal vurdere og måske sælge din bolig. Vi videregiver kun oplysninger til den valgte ejendomsmægler og der er ingen bindinger. Læs mere om Salea.dk

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktinformationer, samt oplysninger om den bolig du ønsker at sælge. Mere skal der ikke til

* Navn
* Telefon
* E-mail
Bolig
Adresse
Post/by

Som minimum skal felter markeret med * udfyldes