Ejendomsmæglersalær

Den i praksis store udfordring med at finde en mægler er ofte salæret.

To mæglere vil tage to forskellige salærer for en ydelse, der godt kan ligne, den er identisk.

Men at få hjælp af en ejendomsmægler er ikke det samme som at købe en ny computer – prisen kan variere, men det gør ydelsen også fra mægler til mægler.

Og hvordan finder man så den rette ejendomsmægler med et salær, der er til at betale?

Vores svar herpå hedder Salea.dk. Salea er en tjeneste, der hjælper dig med at indhente tilbud fra op til 3 lokale ejendomsmæglere. Alle 3 mæglere vil give dig en skarp pris på deres salær – ofte skarpere, end du selv kan få, da mæglerne godt ved, de er i konkurrence med hinanden gennem vores service.

Du finder det mest fornuftige ejendomsmæglersalær ved at sammenligne mulighederne med hinanden – salæret i København vil nemlig ikke være det samme som i Ringsted, i Maribo eller i Skive.

Vi står klar til at hjælpe dig med gratis og uforpligtende at indhente dine 3 salær-priser

Udfyld blot vores gratis og uforpligtende formular herunder:Ejendomsmæglersalær – ikke det eneste tal

Der er to udgifter i forbindelse med at bruge en ejendomsmægler.

Den ene, og ligetil, er salæret ejendomsmægleren tager sig betalt.

Den anden er, hvis ejendomsmægleren bliver betalt provision for at formidle visse lån, forsikringer og så videre. Nogle ejendomsmæglerkæder er uafhængige, hvilket vil sige, at ingen sådan provision modtager, mens andre kæder er afhængige – de vil altså forsøge at få dig til at tage lån fra en given udbyder for at modtage en provision herfra. Flere større ejendomsmæglerkæder er sågar ejet af finansielle institutter.

Læs mere om afhængige og uafhængige ejendomsmæglere her.

Intet salg? Intet salær

Flere og flere ejendomsmæglere tilbyder, at de kun får deres salær, hvis det lykkes at sælge din bolig.

Det gør de fordi at konkurrencen mellem ejendomsmæglere er evigt stigende. For at få kunderne, er mæglerne nødt til at gøre et ekstra stykke arbejde og tilbyde noget, de andre mæglere ikke kan.

Et par ejendomsmæglere tilbød at køre ”intet salg, intet salær” – og lige pludseligt var alle nødt til det, især i de store byer, hvis ikke de ville falde bagud.

Finder du en ejendomsmægler i tæt befolkede områder som fx Frederiksberg og Amager i København, kan du ofte få et tilbud, hvor salæret er betinget af et salg.

Når du indhenter et tilbud med Salea.dk, har vi mulighed for at angive over for mæglerne, at du som klient ønsker ”intet salg, intet salær”-tilbud.

Det kan ikke altid lade sig gøre uden for byerne, hvor liggetiderne i disse tider med tilbageholdende banker og udgangen af en recession nemt kan ramme et eller to år.

Fast pris eller procent?

Nogle ejendomsmæglere har en fast pris for at sælge en fast ejendom uanset, hvor meget ejendommen er værd. Dette gør sig ofte gældende i de store byer.

Andre mæglere kører med et procentuelt baseret beløb – typisk mellem 2 % og 5 % af ejendommen.

Hvis du har en ejendom til 2 millioner kroner og salæret er 4 %, betyder det en betaling på 80.000 kroner til ejendomsmægleren.

Her er det attraktivt for sælger at vælge en ejendomsmægler ud fra ”intet salg, intet salær”-princippet, da der derved er ”sikkerhed for pengene”.

For så vidt angår boliger til en værdi på over 4-5 millioner kroner vil salæret sjældent være fast, men procentuelt baseret. Det er ej heller alle ejendomsmæglere, der ønsker at operere inden for dette marked.

Sådan sparer du mange penge på salæret

Der er ingen grund til at betale for meget for ejendomsmægleren.

Ved hjælp af vores tjeneste på Salea.dk har du mulighed for at få hjælp til at finde en billig og dygtig ejendomsmægler.

Ved at indhente 3 tilbud gennem vores platform, sætter du ejendomsmæglerne i direkte konkurrence med hinanden. Mæglerne ved godt, at det salær, de giver et tilbud på, er i konkurrence med to andre direkte – og at de derfor kan være nødt til at give dig en ekstra skarp pris på at få lov til at sælge din bolig.

At indhente 3 tilbud er anvendt inden for mange brancher – fx byggetilbud, inden for mekanikere, advokater og revisorer. Nu har du også mulighed for at gøre det med ejendomsmæglere i Danmarks første dedikerede forretning til at hjælpe dig med at finde den rigtige ejendomsmægler til det rigtige salær.

Vi ser frem til at hjælpe dig videre med at finde en ejendomsmægler nær dig til et fair salær!