Ejendomsmæglersalær

Denne underside er ikke blevet opdateret for nylig og kan indholde uaktuelt eller forældet indhold.

Du er dog velkommen til at læse mere om salea.dk her

 

Den i praksis største opgave med at finde den rigtige mægler overskygges ofte af et noget enøjet fokus på salæret.

Og to mæglere kan sagtens tage to forskellige salærer for noget, der ligner den samme ydelse.

Men at få hjælp af en ejendomsmægler er ikke det samme som at købe en ny computer – prisen kan variere, men det gør ydelsen også fra mægler til mægler.

Hvad ligger der egentlig i salæret, og hvordan finder man så den rette ejendomsmægler med en god løsning og et salær, der er til at betale?

Vores svar herpå hedder Salea.dk.

Salea er en tjeneste, der hjælper dig med at indhente tilbud fra op til 3 lokale ejendomsmæglere. ER du kun fokuseret på salæret, vil alle 3 mæglere give dig en skarp pris på deres salær – ofte skarpere, end du selv kan få, da mæglerne godt ved, de er i konkurrence med hinanden gennem vores service.

Du finder det mest fornuftige ejendomsmæglersalær ved at sammenligne mulighederne med hinanden – salæret i København vil nemlig ikke være det samme som i Ringsted, i Maribo eller i Skive.

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig med gratis og uforpligtende at finde de rigtige mæglere til dit boligsalg - vær sog opmærksom på, at prisen ikke altid er det vigtigste..

 

Intet salg? Intet salær

Flere og flere ejendomsmæglere tilbyder, at de kun får deres salær, hvis det lykkes at sælge din bolig.

Det gør de fordi at konkurrencen mellem ejendomsmæglere er evigt stigende. For at få kunderne, er mæglerne nødt til at gøre et ekstra stykke arbejde og tilbyde noget, de andre mæglere ikke kan.

Et par ejendomsmæglere tilbød at køre ”intet salg, intet salær” – og lige pludseligt var alle nødt til det, især i de store byer, hvis ikke de ville ryge helt ud af konkurrencen om kunderne.

Finder du en ejendomsmægler i tæt befolkede områder som fx Frederiksberg og Amager i København, kan du ofte få et tilbud, hvor salæret er betinget af et salg.

Når du indhenter et tilbud med Salea.dk, har vi mulighed for at angive over for mæglerne, at du som klient ønsker ”intet salg, intet salær”-tilbud.

Det kan ikke altid lade sig gøre uden for byerne, hvor liggetiderne i disse tider med tilbageholdende banker og udgangen af en recession nemt kan ramme et eller to år.

 

Fast pris eller procent?

Nogle ejendomsmæglere har en fast pris for at sælge en ejendom uanset hvor meget, ejendommen er værd. Dette gør sig ofte gældende i de store byer.

Andre mæglere kører med et procentuelt baseret beløb – typisk mellem 2 % og 5 % af ejendommens salgspris.

Hvis du har en ejendom til 2 millioner kroner og salæret er 4 %, betyder det en betaling på 80.000 kroner til ejendomsmægleren.

Her er det attraktivt for sælger at vælge en ejendomsmægler ud fra ”intet salg, intet salær”-princippet, da der derved er ”sikkerhed for pengene”.

For så vidt angår boliger til en værdi på over 4-5 millioner kroner vil salæret sjældent være fast, men procentuelt baseret. Det er ej heller alle ejendomsmæglere, der ønsker at operere på dette marked.

 

Sådan sparer du mange penge på salæret

Der er ingen grund til at betale for meget for ejendomsmægleren.

At indhente 3 tilbud er anvendt inden for mange brancher – fx byggetilbud, autoværksteder, advokater og revisorer. Det kan du naturligvis også gøre med ejendomsmæglere - du har allerede fundet den rigtige hjemmeside til at gøre det fra.. Men inden du gør det, så kig lige på de forskellige typer af salg, som du også kan læse om her på siden. Først gælder det jo om at finde ud af hvilken type af salg du i virkeligheden har brug for - og så finde den rigtige mægler til at varetage det..

Vi ser frem til at hjælpe dig videre med at finde en ejendomsmægler nær dig til et fair salær og den rigtige vinkel på dit individuelle salg!

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktinformationer, samt oplysninger om den bolig du ønsker at sælge. Mere skal der ikke til

* Navn
* Telefon
* E-mail
Bolig
Adresse
Post/by

Som minimum skal felter markeret med * udfyldes

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktinformationer, samt oplysninger om den bolig du ønsker at sælge. Mere skal der ikke til

* Navn
* Telefon
* E-mail
Bolig
Adresse
Post/by

Som minimum skal felter markeret med * udfyldes