Ejendomsmægler i Roskilde

Roskilde er en spændende by at sælge ens bolig i. Det er Roskilde fordi, der findes en kombination af landsdækkende mæglere og mæglere, der alene opererer i Roskilde.

Og der er fordele og ulemper forbundet med at bruge begge.

Så hvordan finder du som menig boligsælger ud af, hvordan du får det bedste tilbud og får solgt din bolig med den rette mægler?

Vi introducerer Salea.dk – Danmarks nye ejendomsmæglertjeneste. Med Salea.dk har du mulighed for at få 3 tilbud fra ejendomsmæglere i Roskilde, der står klar til at sælge din bolig.Ved at indhente 3 tilbud gennem Salea opnår du følgende 2 fordele:

  1. Du skal ikke selv bruge tid på at ringe til alle ejendomsmæglene for at få et godt tilbud. De ringer i stedet til dig og sender en bekræftende mail med et pristilbud.
  2. Med Salea.dk ved mæglerne godt, de er i konkurrence med hinanden. Derfor er de også villige til at give dig en lidt skarpere pris, end du hade fået, havde du blot gået ned i Roskilde centrum og ind ad døren hos mægleren. Her tror mægleren nemlig, han er sikker på at få dig som kunde. Det er han ikke, når hans konkurrenter også ringer ind med gode tilbud.

Vi har også givet vores tilknyttede mæglere i Roskilde en profilside direkte på Salea.dk. Herved har du mulighed for at læse andre brugeres anmeldelser og selv skrive en, når du har fået solgt din bolig. Hjælp andre brugere med at vælge den rigtige Roskilde ejendomsmægler i fremtiden og bliv selv bekræftet i, dit valg er det rigtige!

Har du behov for en ejendomsmægler i København, Køge eller Ringsted kan vi også være behjæpelige med dette, vi dækker nemlig hele Danmark.