Ejendomsmægler på Østerbro

København og Østerbro især er et spændende sted at sælge ens bolig – simpelthen fordi, at konkurrencen blandt mæglerne er så høj, som den er.

Der er mange mæglere i København og på Østerbro, der står klar til at sælge din bolig. Det faktum kan du bruge til at få en ekstra god pris på salget.

De fleste ejendomsmæglere på Østerbro tilbyder i dag ”Solgt eller Gratis” – hvis ikke de sælger din bolig, skal du heller ikke betale dem så meget som en rød reje. At have denne garanti er en sikkerhed for dig som sælger af ejendom og meget tillokkende.

At få den bedste pris på en ejendomsmægler er langt hen ad vejen et spørgsmål om, at du tager kontakt til flere mæglere for at få et stærkt tilbud. Det kan du sætte i system ved hjælp af Salea.dk.

Når du lægger din opgave ind til os, sørger vi for at skaffe dig tilbud fra op til 3 mæglere. Når du har 3 tilbud i hånden, er det meget nemmere for dig at vælge, hvem der skal tage din sag videre. Du har fået 3 priser og 3 forskellige mæglere at forholde dig til. Så er det blot at vælge den bedste.københavn og østerbro

Prisen afhænger af din boligtype

Generelt koster det lidt mindre at sælge en andelsbolig end en ejerlejlighed – og en villa koster endnu mere.

De københavnske mæglere starter med priser omkring 30.000 kroner inklusive moms. Hvis du er heldig, kan du presse dem endnu længere ned – fx ved at spille dem ud mod hinanden ved hjælp af en udbudstjeneste som Salea.dk.

Du skal huske aldrig at betale fuld pris for noget – og Salea.dk hjælper dig med at skaffe den bedste pris på salget af din bolig.

At indhente 3 tilbud er populært

Salea.dk er den første tjeneste i Danmark dedikeret til at hjælpe dig med at indhente op til 3 tilbud fra ejendomsmæglere.

Der findes også lignende ”indhent 3 tilbud” i andre brancher – her skal fx nævnes advokater og revisorer, bilreparationer og håndværkeropgaver.

Fælles for alle felterne er, at det er muligt at finde en billig fagmand til at hjælpe sig, når man sender opgaven i udbud. Det er mere effektivt end selv at kontakte mæglerne og du får en bedre pris end ved blot at tage den første og den bedste.

Super dækning på Østerbro

Østerbro som hipt og attraktivt område er et af de steder, vi på Salea.dk har bedst dækning på.

Det betyder, at du kan få 3 rigtigt skarpe priser fra ejendomsmæglere ved at indsende din opgave til os.

Det er naturligvis både gratis og uforpligtende at indhente et tilbud ved hjælp af Salea.dk – finder vi ikke en god og skarp pris til dig, skal du heller ikke tage den.

Men ved at samarbejde med de stærkeste mæglere i Danmark satser vi naturligvis på, at det lykkes også at finde dig en skarp pris og hjælpe dig videre med salget af din ejendom allerede i dag.

Vi ser frem til at modtage din opgave og hjælpe dig med at finde en billig ejendomsmægler på Østerbro!

Vi kan også hjælpe dig med at finde en mægler på Frederiksberg.

Salea.dk

Michael Roscoe