Om Salea

Hvad er Salea.dk?

Vi er en stor formidlingsportal, der sætter dig som boligejer og din lokale ejendomsmægler i kontakt med hinanden. Det kan være en stor jungle at finde rundt i, når det gælder om at finde den rigtige ejendomsmægler. Derfor er Salea.dk til for dig!

Vi udvælger selv vores ejendomsmæglere med omhu og har derfor forskellige kvalitetskrav, som vi stiller vores mæglere.

Vi sørger for at have tildelt flere forskellige mæglere pr. område, da det selvfølgelig kan variere meget fra boligejer til boligejer, om det er salæret, den rigtige salgspris eller andet der lægges vægt på under et boligsalg.

Derfor er det vigtigt for os, at vi finder det perfekte match imellem boligejer og ejendomsmægler, da kemien er en stor del af et vellykket boligsalg.

Hvordan foregår det?

Det eneste du som boligejer skal gøre, er at udfylde vores formular med dine oplysninger. Derefter vil du blive kontaktet af os, hvor vi vil høre lidt nærmere omkring hvad netop du lægger vægt på, når vi skal finde din lokale ejendomsmægler.

Indenfor 2 hverdage vil du modtage op til tre tilbud fra lokale ejendomsmæglere. Derefter er det op til dig, hvem du mener matcher dine ønsker og krav. Du underskriver aftalen med ejendomsmægleren og er nu klar til at sælge din bolig og komme videre med dine boligdrømme.