Ejendomsmægler i Odense

Odense – Danmarks 3. største by – er i vækst. Flere og flere flytter til byen i midten af Danmark med gode universitetsmuligheder og et spirende kulturliv. Det betyder, at der bliver handlet mange tusinde boliger hvert eneste år i og omkring Odense.

Normalt lader sælger sig i en bolighandel repræsentere af en ejendomsmægler. Denne odenseanske ejendomsmægler sikrer, at alle formalia er overholdt, at de juridiske krav er opfyldt og at boligen vises til potentielle købere indtil en af dem ”bider på”.

Men hvordan finder man den rette ejendomsmægler i Odense? Som en af Danmarks største byer skorter  det selvsagt med ejendomsmæglere, der gerne vil sælge din bolig.

Dét problem har Salea.dk en løsning på. Vi har i Salea.dk brugt lang tid på at samle Odenses bedste ejendomsmæglere i et system. Og det kan du nu drage nytte af:

Når du bruger Salea.dk til at finde en ejendomsmægler i Odense, sørger vi for at indhente op til 3 tilbud for dig fra odenseanske ejendomsmæglere.Du undgår at vælge en for dyr ejendomsmægler og tabe penge på dette, når du ved hjælp af Salea.dk danner dig et overblik over dine muligheder. Med flere tilbud i bagagen, kan du også være helt sikker på at træffe dit valg op oplyst grundlag – og derved vælge en både dygtig og billig ejendomsmægler, der sørger for at give dig en rigtigt god behandling ledende op til dit salg af boligen.

Vi ønsker dig fra Salea.dk held og lykke med at sælge din bolig – og vi glæder os til at hjælpe dig med at finde en ejendomsmægler i Odense for dig!

Salea.dk dækker også resten af Danmark – find fx ejendomsmægler i Aarhus her.

Odense stiger i popularitet

Odense blev for et par årtier hægtet af den udvikling byer som Aarhus, København og i den seneste tid Aalborg har oplevet. Men det er begyndt at hjælpe på det.

Seneste eksempel er nedrivningen af Thomas B. Thriges vej, der pløjede igennem Odense bymidte og gjorde det nemt for bilisterne – og rigtigt ærgerligt for beboerne i selve Odense.

Men nedrivningen af samme, Syddansk Universitet og den bekvemme beliggenhed lige midt i landet betyder, at flere og flere flytter til Odense. Se billedet herunder fra “Odense i Tal” udgivet af Odense Kommune, hvor det stigende befolkningsantal kan ses:

Odense stiger fast med cirka 3-4 indbyggere hver eneste dag.

Odense stiger fast med cirka 3-4 indbyggere hver eneste dag.

De mange tilflyttere skal dog have et sted at bo – og så stiger behovet for lejligheder og anden fast ejendom i Odense.

Har du ejendom i Odense, du ønsker at sælge, står du derfor i en god situation – din mulighed for at få en bedre pris end da du købte er ganske markant!

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige ejendomsmægler. Odense er et af Salea.dk’s vigtigste områder, da konkurrencen mellem ejendomsmæglerne her er stor – tilpas stor til, at du har mulighed for at spare mange tusinde kroner på salæret ved at sende din opgave i udbud forinden du vælger ejendomsmægleren til at sælge din bolig.

Med os kan du nemt, hurtigt og gratis indhente 3 tilbud fra ejendomsmæglere i Odense på, hvad de skal have i ejendomsmægler salær (guide til samme her) samt en gratis salgsvurdering af dit hus.

Kender du de 3 fordele ved at bruge os?

Når du vælger at benytte Salea.dk får du 3 fordele, når valget på ejendomsmægleren til salget af dit hus skal træffes.

1. Bedre chance for intet salg, intet salær.

For sælger er det attraktivt at finde en ejendomsmægler, der er villig til at tage hele risikoen ved boligsalget og kun modtage salær, hvis det også lykkes at finde en køber inden for en given ramme – fx 6 måneder.

Det har ejendomsmægleren i Odense ikke umiddelbar interesse i, at han derved intet får, viser huset eller lejligheden sig at være svær at sælge – han bliver nødt til at yde en ekstra indsats og det kommer boligejer til gode.

Går du blot ned til den første og bedste ejendomsmægler i Odense på strøget, vil de næppe sige “Ja, tak” til “intet salg, intet salær” – men når du sender opgaven i udbud, ved Odense-mæglerne godt, de er i konkurrence med hinanden og at de kan være tvunget til at lave en sådan aftale.

2. Bedre pris på salæret.

Lidt i samme stil – ejendomsmægleren ved godt, han er i konkurrence med 2 af sine skarpeste “konkulleager” om at sælge din bolig. Hvis han vil have din opgave, kan han derfor være nødt til at sænke sin pris en smule. Salea.dk skaffer dig en bedre pris på salæret.

3. Verificerede ejendomsmæglere.

Vi tager feedback fra vores brugere meget alvorligt – og du finder derfor kun Danmarks bedste ejendomsmæglere gennem os.

Efter at have gennemført salget, får du mulighed for at anmelde din ejendomsmægler, og du kan naturligvis også læse anmeldelser af din Odense-ejendomsmægler inden du vælger direkte på Salea.dk.

Vores mål er at hjælpe dig med at finde den bedste ejendomsmægler i Odense til en fair pris – og feedback fra vores brugere i form af anmeldelser er en vigtig brik til dette.

Vi glæder os i Salea.dk til at hjælpe dig videre med salget af din bolig i Odense med Danmarks stærkeste netværk af ejendomsmæglere!