Ejendomsmægler i København

Markedet i København har aldrig været mere gunstigt for et boligsalg, end hvad det er på nuværende tidspunkt.

Et boligsalg i København kan gå rigtig hurtigt i København og omegn, det er derfor vigtigt at du husker at den billigste ejendomsmægler i København kan ende ud med at blive den dyreste for dig.

Vær opmærksom på om ejendomsmægleren sætter boligens værdi urealistisk højt, for at stikke med salgsaftalen. Dette kan nemlig skabe unødvendig liggetid, og du må overfor køber sætte boligens værdi meget ned (typisk under den egentlige værdi) for igen at få traction på markedet.

Find frem til den rette ejendomsmægler – modtag 3 gratis tilbud på salget af din bolig fra lokale ejendomsmæglereByen København

København er Danmarks hovedstad, og med sine godt 1.2 mio. indbyggere en by der emmer af liv og puls.

Du kan opleve det meste i København, alt lige fra fodboldkampe med superligaens tophold, til kulturelle teatralske opsætninger med fokus på et meget snævert publikum. Kort sagt, en by med plads til alle og enhver smag.

København er desuden i konstant udvikling, hvilket gør selv yderområder af byen attraktiv for tilflyttere og andre med hang til bylivet. Både i Frederiksberg og den anden ende ved Nordhavn, udvides der både med offentlig transport (metro) og nye bebyggelser.

København er elsket af mange turister grundet de mange kulturelle attraktioner og kunstværker byen åbent har til frit skue.

Eksempler på disse kunne blandt andre være Christania og Den Lille Havfrue.

Flyt til København

Byen er interessant for både familier og enlige.

Der er rig mulighed for at skabe en solid base for de små, i det de mange pasningssteder muliggør at den travle karriereforældre har alt indenfor rækkevidde og derved kan planlægge en gnidningsfri hverdag på baggrund af god logistik.

Studerende der flytter til storbyen med drømmen om det helt rette studie og den helt rette karriere kan typisk gå på jagt efter en billig studielejlighed eller lejlighed til forældrekøb ved en ejendomsmægler på Amager der i øjeblikket har et stort udvalg af andelsboliger og ejerlejligheder. Området tiltrækker mange unge blandt andet grundet IT Universitet der ligger lige på kanten af Islands Brygge og Amager.

Hvad koster det at bo i København?

Den lille stigning i de generelle leveomkostninger der kunne forekomme, kompenseres i den grad af de mange muligheder byen har at byde på. Det er ikke dyre at bo i København end så mange andre steder i Danmark, dog kan man ved sammenligning med sønderjyske provinsbyer finde en række ting at pege på.

Kvadratmeter prisen er selvsagt dyre i København end de fleste andre steder i landet, og dette kan som udgangspunkt medregnes som en dyre leveomkostning hvis man ikke er villig til at gå ned på sine krav til f.eks. plads eller kriterier til område.

På den anden side bør denne prisstigning ses som en lige så stor investering, der potentielt kommer tilbage gange X som ved al anden ejendomshandel. Du vil altid med større indsats kunne indkassere et ligeledes større afkast. Ejendom er en af de mest gunstige og stabile investeringer man kan gøre sig og et forældrekøb i København kan vise sig at være yderst givtigt på den lange bane.