Ejendomsmægler på Frederiksberg

Frederiksberg er et af landets dyreste steder at købe fast ejendom – det betyder samtidigt også, at du får ekstraordinært meget for din bolig her, ønsker du at sælge og flytte andetsteds hen.

Du kan ved blot at gå ned ad Frederiksberg Alle, Smallegade eller andre gader stikkende op til Rådhuset finde adskillige ejendomsmæglere, der med åbne arme tager mod din bolig. Men det er samtidigt svært i al mylderet at skabe sig et overblik og finde den bedste ejendomsmægler.

Den bedste ejendomsmægler i Frederiksberg er både den, der sælger boligen til en konkurrencedygtig pris, den der har stort lokalkendskab og den, der giver dig en god fornemmelse omkring boligsalget, når I taler sammen.

Her kan Salea.dk gå ind og hjælpe dig. Vi samarbejder med Frederiksbergs bedste ejendomsmæglere, og vi har mulighed for at sætte dig i forbindelse med op til 3, der ønsker at hjælpe dig med at sælge din bolig.

Indhent dine 3 tilbud her:Når du indhenter 3 tilbud fra ejendomsmæglere på Frederiksberg med Salea, får du ikke alene et overblik over din situation – du sparer også tid og lader ejendomsmæglerne komme til dig med gode tilbud.

Ejendomsmæglerne på Frederiksberg tilknyttet Salea ved godt, de er i konkurrence med hinanden, og du har derfor chance for at få et ekstraordinært godt tilbud på salget af din bolig – bedre, end du måske ville få, havde du blot henvendt dig ad almindelig vej nede i ejendomsmæglerens flotte butik.

Hele forløbet med at finde en billig ejendomsmægler i Frederiksberg forløber således:

Du starter med at give os dine detaljer. Herefter sender vi opgaven ud i vores system, hvor interesserede ejendomsmæglere vil tage kontakten videre til dig. Det kan maksimalt 3 gøre.

Når du har fået dine 3 tilbud kan du vælge den bedste og billigste ejendomsmægler på Frederiksberg – og det hele tager få dage!

Ejendomsmægleren er den nemme løsning

Der findes mange mæglere, der kan hjælpe dig på Frederiksberg – se en oversigt herunder:


I forbindelse med salget af en bolig er ejendomsmægleren den nemme løsning.

Du har to muligheder:

  1. Du kan vælge at sælge din bolig selv (selvsalg)
  2. Du kan vælge at sælge din bolig med en ejendomsmægler

Med en ejendomsmægler er din eneste opgave at finde et nyt hjem at bo i, inden din gamle bolig bliver solgt.

Især på Frederiksberg er det attraktivt at vælge en ejendomsmægler, da konkurrencen mellem mæglerne er større end i resten af landet. Der er flere mæglere, der slås om at sælge de samme boliger. Det hænger sammen med, som nævnt i starten af denne tekst, at Frederiksberg er et attraktivt sted at bo i.

Derfor får du også solgt din bolig til en lavere pris, end hvis du skulle have den solgt i fx Birkerød eller Haderslev. Det er mindre byer end Frederiksberg, mindre tæt bebygget, hvorfor konkurrencen mellem mæglerne også er det mindre.

Brug dette til din fordel, når du skal have solgt din bolig på Frederiksberg, eller resten af København, herunder Vesterbro, Østerbro eller Amager. Mæglerne koster mindre end ellers.

Pris på ejendomsmægler på Frederiksberg

Prisen er ikke ens hos to mæglere på Frederiksberg.

Derfor er det også en god idé – almindelig sund fornuft – at bruge en tjeneste som Salea.dk, der lader dig indhente tilbud fra 3 mæglere på Frederiksberg nemt og hurtigt.

Prisen afhænger af, om du ønsker at sælge din andelsbolig, din ejerlejlighed, dit hus eller en helt fjerde mulighed.

Overordnet set er andelsboligen typisk lidt billigere at få afsat end ejerlejligheden, der igen er lidt billigere end huset.

Du skal regne med, at priserne starter på omkring 40.000 kroner inklusive moms.

Får du et billigere tilbud en dette, har du opsporet en god pris, og du kan glæde dig i aften over at have gjort en god handel.

Vælg en uafhængig mægler

Der findes både uafhængige mæglere og store kæder på Frederiksberg.

Der er den store forskel, at flere af de store kæder især – ingen nævnt og ingen glemt – er ejet af fx store pengeinstitutter. Hvis mæglerne skal rådgive dig om finansiering i forbindelse med køb af anden bolig, hvilket er ganske normalt.

Vi vil ikke sige, om du skal vælge en afhængig eller en uafhængig mægler i forbindelse med salget af din bolig på Frederiksberg. Du skal blot være opmærksom på forskellen.