Er alt inkluderet i ejendomsmæglerens salær

Denne underside er ikke blevet opdateret for nylig og kan indholde uaktuelt eller forældet indhold.

Du er dog velkommen til at læse mere om salea.dk her

 

Ejendomsmæglerens salær er udtryk for, hvor mange penge mægleren skal have for at sælge din bolig. Men det er ikke altid det eneste tal, du skal holde øje med, når du skal styre dine omkostninger.

Hos nogle ejendomsmæglere er alt nemlig ikke inkluderet i salæret. Det betyder, at du kommer til at betale for markedsføring, fotografering, måske endda oprettelse af annoncemateriale ud over salæret.

Det betyder, at det bliver svært for dig som boligsælger at finde ud af præcis hvor meget, du egentligt skal ud at betale for ejendomsmæglerens salær.

Står du og skal sælge din bolig – og er du i tvivl om salæret? 

Med Salea.dk har du mulighed for at få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra lokale ejendomsmæglere på, hvad salæret for at sælge din bolig alt inklusive er.

Du får dine 3 tilbud serveret – og når du indhenter dine tilbud med Salea.dk, kan du være heldig at få en ekstra skarp pris på ejendomsmæglerens salær fordi, mægleren ved, han er i konkurrence med 2 andre.

Det er gratis og uforpligtende at indhente 3 tilbud med Salea.dk.

Salæret er til forhandling

Hvad ejendomsmægleren skal have i salær for at sælge din bolig er naturligvis genstand for forhandling

Det er en forhandling, du kan vælge at tage enten direkte eller indirekte med mægleren.

Den nemme og indirekte metode er at sende opgaven i udbud med Salea.dk. Du indhenter tilbud fra 3 mæglere, der godt ved, de er i konkurrence med hinanden. De skal kæmpe lidt ekstra for at få din opgave. Så presser du dem uden selv at skulle tage den direkte salgssituation.

Du kan også tage ned til den enkelte mægler og forsøge at forhandle salæret ned. En metode er her at bede ejendomsmægleren fremlægge præcis, hvad det vil koste dig at sælge din bolig med ham – og ikke blot i ejendomsmæglersalær.

Her kan du se, hvad det koster i markedsføring, annoncering, fotografering og så videre.

Nogle af tingene kan du måske selv klare som fremvisninger af din ejendom. Andre ting kan du nægte at betale ekstra for. Hos nogle ejendomsmæglere koster det et gebyr at få oprettet din ejendom på deres website – men er det ikke det, du betaler for med salæret til at starte med..?

Salea.dk anbefaler at vælge en ejendomsmægler, hvor alt er inkluderet fra starten af. Så har du én pris, du skal forholde dig til – og du bliver ikke overrasket af en ekstra regning efter at fotografen har været ude i boligen.

Men du bør ikke alene kigge efter salæret

Du finder næppe to ejendomsmæglere, der sælger deres ydelse – salg af dit hus, ansvaret og alt arbejdet forbundet hermed – til den præcis samme pris.

Men det er heller ikke præcis samme ydelse, de to mæglere sælger.

Der er forskel på ejendomsmæglere. Nogle mæglere har et bedre lokalkendskab end andre, andre et større køberkartotek og hos nogle ejendomsmæglere vil du bare få dig meget bedre tilpas end med andre.

Prisen på ejendomsmægleren bør derfor heller ikke være det eneste, du kigger efter – tværtimod bør det blot være en af flere faktorer.

Et billigt salg af dit hus i forhold til ejendomsmæglersalæret kan godt blive dyrt, hvis den billige ejendomsmægler skal bruge et par måneder ekstra på at sælge huset. Det er dyrt at betale skat og renovering på fast ejendom, man ikke bor i her i Danmark.

Din bedste chance for at finde den helt rigtige ejendomsmægler til salget af din bolig er at indhente tilbud fra et par lokale af slagsen og sammenligne deres salgsvurdering, deres pris på salæret og de øvrige omstændigheder.

Og vi i Salea.dk ser frem til at hjælpe dig med samme!

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktinformationer, samt oplysninger om den bolig du ønsker at sælge. Mere skal der ikke til

* Navn
* Telefon
* E-mail
Bolig
Adresse
Post/by

Som minimum skal felter markeret med * udfyldes

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktinformationer, samt oplysninger om den bolig du ønsker at sælge. Mere skal der ikke til

* Navn
* Telefon
* E-mail
Bolig
Adresse
Post/by

Som minimum skal felter markeret med * udfyldes