Billig ejendomsmægler

 

En ejendomsmægler leverer en god service i forbindelse med salget af boligen – boligen skal vurderes, den skal fremvises, køberen skal findes, juridiske dokumenter skal oprettes og ansvaret placeres hos mægleren.

For det tager mægleren en pris – men prisen er ikke ens hos to forskellige mæglere.

Og vi vil jo alle sammen gerne finde den gode løsning til den billige pris.

Her kan Salea.dk hjælpe – vi er klar til at sikre dig en billig ejendomsmægler, når du står og har brug for at sælge din bolig.

Vi sikrer en billig ejendomsmægler ved at indhente 3 tilbud for dig. De 3 tilbud er gratis og uforpligtende og indeholder en pris til dig fra mægleren.

Når du har 3 priser i hånden, har du også et grundlag at vælge ud fra – og du kan derved vælge den billigste mægler, er prisen et væsentligt parameter for dig.

 

3 tilbud sikrer billig mægler

Hvis du går ned til den første og bedste mægler, får du ikke den bedste pris. Du er i et helt andet styrkeforhold i forhold til mægleren, når du ved hjælp af en tjeneste som Salea.dk beder mægleren kontakte dig – og ikke den anden vej rundt.

Samtidigt ved vores ejendomsmæglere godt, at de er i konkurrence med hinanden. Derfor er de nødt til at give dig et ekstra godt tilbud, hvis de skal ende med at lande dig som kunde.

Og husk samtidigt, at mange ejendomsmæglere tilbyder ”intet salg, intet salær” –så mæglerne er tændte på at sælge din bolig hurtigt og til en rigtigt god pris!

Samlet set sikrer de 3 tilbud dig ikke alene en billig ejendomsmægler, men også en tændt mægler, der er klar på at hjælpe dig videre med salget af din bolig.

Hvis du ønsker ”intet salg, intet salær”, sig da det blot til os – så sørger vi for at gøre dette klart over for mæglerne.

 

Priserne presset især i byerne

Ejendomsmæglerne er i forvejen i konkurrence med hinanden. Og den konkurrence er især hård i de større byer – København, Aarhus og Odense. En ejendomsmægler på Amager eller Frederiksberg koster ofte mindre end ude i provinsen.

Her er priserne i forvejen presset ned af især nye mæglere på markedet, der blot ønsker at få noget mere forretning. Det har betydet gunstige forhold og særdeles gunstige priser for de danskere i de store byer, der ønsker at få solgt deres bolig. En ejendomsmægler er billigere i dag end for 10 år siden.

En del af forklaringen bag den billige pris især i byerne er også, at boliger sælger meget nemt i byerne. Vi oplever i Danmark en såkaldt ”urbanisering”, hvor folket flytter ind til byerne for at være der, hvor der sker noget – hvor der er kultur og der er jobs.

Når det er relativt nemt at sælge en bolig inde i København, behøver ejendomsmægleren heller ikke et særligt højt salær for at få forretningen til at løbe rundt –og det kommer igen dig som ejendomsmæglerkunde til gode.

 

Afhængige og uafhængige mæglere

Inden du vælger en billig ejendomsmægler skal du være opmærksom på, at der findes to typer af ejendomsmæglere:

De uafhængige ejendomsmæglere, der ikke er ejet af eller har forbindelse til fx finansieringsinstitut.

De afhængige ejendomsmæglere, der typisk er ejet af et finansieringsinstitut.

Læs mere om afhængige og uafhængige mæglere her.

Der er fordele og ulemper ved at vælge både en afhængig og en uafhængig.

Du har mulighed for i salgsopstillingen for en given ejendom at se, om en ejendomsmægler er tilknyttet til og fx modtager provision fra anden part.

En billig ejendomsmægler kan både være afhængig og uafhængig.

 

Find din billige ejendomsmægler nu

Vi sidder i Salea.dk klar til at hjælpe dig videre med salget af din bolig her og nu.

Vi har billige ejendomsmæglere i hele landet linet op og de er klar til at give dig en rigtigt skarp pris.

Det hele foregår sådan her:

  1. Du udfylder vores gratis og uforpligtende tilbudsformular.
  2. Vi tager opgaven og vores juridiske personale gennemgår den. Har vi spørgsmål kontakter vi dig med det samme.
  3. Vi sender opgaven ud i vores netværk af ejendomsmæglere. De første tre, der er klar på at hjælpe dig, får lov til at sende dig et tilbud.

De 3 tilbud du får fra vores ejendomsmæglere er naturligvis både gratis og uforpligtende – men fordi, at de er i konkurrence med hinanden plejer de at være i stand til at give dig en ekstra skarp pris på din opgave.

Vi ser frem til at hjælpe dig videre med salget af din bolig på Salea.dk!

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktinformationer, samt oplysninger om den bolig du ønsker at sælge. Mere skal der ikke til

* Navn
* Telefon
* E-mail
Bolig
Adresse
Post/by

Som minimum skal felter markeret med * udfyldes

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktinformationer, samt oplysninger om den bolig du ønsker at sælge. Mere skal der ikke til

* Navn
* Telefon
* E-mail
Bolig
Adresse
Post/by

Som minimum skal felter markeret med * udfyldes