Ejerlejlighed

Et hurtigt salg til den rigtige pris og under sikre omstændigheder – det er formålet med at bruge en ejendomsmægler, når du skal sælge din ejerlejlighed.

Men hvordan finder du den rette ejendomsmægler?

Og hvad er overhovedet den rette ejendomsmægler?

Hos Salea.dk – Danmarks nye mæglertjeneste – definerer vi den rigtige ejendomsmægler som en mægler med lokalkendskab, entusiasme og som er i stand til at sælge din bolig hurtigt.

Og det er netop en sådan ejendomsmægler, vi gerne vil sætte dig i forbindelse med, når du skal sælge din ejerlejlighed.

Få 3 tilbud og vælg det bedste bud

Med Salea.dk har du mulighed for at finde den bedste ejendomsmægler til at sælge din ejerlejlighed.

Det sker ved, at vi sikrer dig tilbud fra 3 lokale ejendomsmæglere.

De 3 mæglere vil komme med et konkret tilbud på, hvad det skal koste at få dem til at sælge din bolig, samtidigt med, at de har mulighed for at præsentere sig selv.

Salea.dk sætter dig i forbindelse med de 3 mæglere og lader dig derved foretage et oplyst valg. Vælger du den første og bedste, får du sjældent den bedste ydelse (her et hurtigt salg til en høj pris) – men når du indhenter 3 tilbud, kan du glæde dig over at træffe den rigtige beslutning.

At indhente 3 tilbud er ikke kun muligt inden for ejendomsmæglere, når du skal sælge din ejerlejlighed – du kan også gøre det, når du skal bruge en advokat, have repareret bilen eller måske finde en ny samarbejdspartner til dit website. Idéen er at lade budgiverne slås om dig som kunde i stedet for selv at komme ned med hatten i hånden.

Det sikrer dig bedre priser og en bedre oplevelse.

Salea.dk dækker hele landet

Uanset hvor din lejlighed befinder sig i landet, har vi i Salea.dk mulighed for at hjælpe dig med at skaffe 3 tilbud.

Vi har mæglere, der kun dækker enkelte lokale områder – og vi har mæglere med landsdækkende kæder og koncepter.

Er du i tvivl om, hvorvidt det er den rigtige løsning for dig at indhente 3 tilbud fra ejendomsmæglere forinden du vælger hvem, der skal sælge din bolig, er du altid velkommen til at ringe til os på 71 99 31 77.

Sælg selv eller med mægler?

Mere end 85 % af alle danskere vælger en ejendomsmægler, når de skal have solgt deres bolig. Det viser en undersøgelse foretaget af advokatportalen JUF.dk i efteråret 2013.

Danskerne vælger en mægler, fordi det er det sikre valg.

Mægleren står for at udfærdige alle juridiske dokumenter for sælger i forbindelse med handlen. Og mægler har også ansvar, hvis noget skulle gå galt.

Af samme årsag benytter køber i en bolighandel sig typisk af en boligadvokat til at kigge alle papirer igennem og sørge for, at køber ikke ender med at købe katten i sækken.

At sælge med en mægler er den sikre løsning – den, hvor du får et salg igennem og får en god behandling hele vejen af en professionel mægler.