Ejendomsmægler på Amager

Amager – Københavns mest spændende bydel i rivende udvikling – er ved at udvikle sig til et fantastisk sted at bo. Metrostationer, kommende Københavns Universitet og beliggenhed ud til både hav og kanalen trækker.

Det betyder, at huspriserne på Amager kun er gået en vej i de seneste år.

Ønsker du at sælge din ejendom på Amager, er det noget, der nu kommer dig til gode. Især, hvis du bruger Salea.dk til at skaffe dig en ejendomsmægler på Amager, der kan give dig nogle rigtigt skarpe priser på salget af din bolig!

Salea.dk er en udbudstjeneste, der hjælper dig med at indhente 3 tilbud fra ejendomsmæglere på Amager.

Det giver dig to fordele:

  1. Du får en lav pris fra Amager-mægleren, fordi han eller hun godt ved, mægleren er i konkurrence med andre budgivere
  2. Du skal ikke selv bruge tid på at indhente tilbud fra alle mæglerne

Og bedst af alt er Salea.dk både en gratis og uforpligtende tjeneste for dig, der bare gerne vil have en skarp pris på salget af din bolig!

Du kommer videre ved at udfylde formularen.Herefter tager vi din sag og sender den videre til vores netværk af ejendomsmæglere i Amager og resten af København. De, der har kapacitet og lyst til at hjælpe dig videre, tager herefter kontakten og giver dig en skarp pris.

Du får en engageret mægler og en god pris – og det koster intet for dig at bruge Salea.dk.

Smart at indhente 3 tilbud

Det er ikke kun inden for salg af bolig og ejendomsmæglere, du har mulighed for at indhente 3 tilbud. Det er blot med andre tjenester end Salea.dk.

Går din bil i stykker, kan du indhente tilbud her og spare penge på regningen. Skal du købe en ny bolig samtidigt med, at den gamle sælges med Salea.dk, kan du sende din boligadvokatopgave i udbud og her finde en skarp pris.

Og for at det ikke skal være løgn kan du indhente tilbud på alarmer, bedemænd og havemænd, når du har købt boligen.

Det er alt sammen med andre tjenester end Salea.dk. Vi har fokus på ejendomsmæglere og kan kun hjælpe dig med at finde en dygtig og billig ejendomsmægler på Amager. Men det er vi til gengæld også gode til at hjælpe med!

Hurtigt videre i løbet af en dag eller to

Med Salea.dk kommer du videre i løbet af en dag eller to og har nogle skarpe priser at forholde dig til.

Generelt tager det blot et par dage at indhente de nødvendige priser – og derved lade dig komme videre.

At sælge en bolig er et spørgsmål om tillid. Du skal have fuldstændig tillid til den ejendomsmægler, der skal varetage din sag. Derfor har vores tilknyttede mæglere også profilsider, du kan besøge, når du  får tilbud fra dem – her kan du læse anmeldelser og selv skrive en, når du er færdig med forløbet.

Vi glæder os i Salea.dk til at hjælpe dig videre med salget af din faste ejendom på Amager med en god og billig ejendomsmægler!

PS: Vi kan også hjælpe dig med en mægler på Østerbro og Frederiksberg!

Oversigt over mæglere på Amager

Herunder kan du se et kort over ejendomsmæglere registreret på Googles tjeneste Google Places i og omkring Amager:

Vi har ikke alle ovenstående inde i vores netværk på Salea.dk. Vi har udvalgt en række seriøse mæglere og har stablet et godt samarbejde op på benene med disse.

Vi er i gang med at implementere profilsider direkte på Salea.dk og ser frem til at vise en liste over vores dygtige samarbejdspartnere snarest.