Ejendomsmægler i Aarhus

Aarhus som Danmarks anden største by byder på et væld af ejendomsmæglere. Overvejer du at sælge din bolig, har du sikkert allerede nu lagt mærke til, at antallet af ejendomsmæglere i Aarhus er tæt på at være uoverskueligt.

Alle de store kæder er selvfølgeligt til stede – men det er også mindre og uafhængige ejendomsmæglere, der kun hører til i Aarhus, mindre kæder og alt midt i mellem.

Skal du sælge din bolig i Aarhus – og har du andet at lave i dag end at lede efter ejendomsmæglere?

Vi præsenterer Salea.dk – din løsning i forhold til at finde en dygtig og billig ejendomsmægler til at sælge din bolig i Aarhus nu.

Salea fungerer ved, at du giver os dine kontaktinformationer og lader os sætte dig i kontakt med op til 3 ejendomsmæglere, der har mulighed for at sælge din bolig for dig. Når du har udfyldt vores gratis og uforpligtende formular, indhenter vi tilbud til dig fra op til 3 ejendomsmæglere i Aarhus, der mener sig kompetente til den opgave at sælge din bolig.Vi har også lavet en video om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde en ejendomsmægler i Aarhus. Den forklarer vores koncept på under 1 minut. Foretrækker du at se video, kan du trykke “Play” herunder og se videoen:

Du sparer tid ved at lade os og vores system klare opgaven samtidigt med, at du får det vigtige overblik, der sikrer dig imod en dårlig beslutning. Det koster rigtigt mange penge at vælge den forkerte ejendomsmægler. Men med Salea.dk er du i sikre hænder, og du er sikker på, at din bolig bliver solgt til en god pris efter alle kunstens regler.

Du har mulighed for at se en profil for og anmeldelse af alle ejendomsmæglere i Aarhus tilknyttet Salea før du vælger – brug vores andre brugeres erfaringer til at finde den rette mægler til opgaven!

Konkurrencen i Aarhus steget blandt mæglerne

Da vi sidst havde højkonjunktur i Danmark og det hele bare ræsede der ud af, gik det godt for mæglerne i hele landet – også i Aarhus.

En liebhaver-ejendomsmægler i København beskrev deres arbejde som “at udlevere købsaftaler og nøgler” – boligerne solgte simpelthen sig selv til evigt højere priser.

Sådan er det selvsagt ikke længere.

Siden krisen satte ind, er antallet af huse til salg ikke alene i Aarhus, men også i resten af landet, steget dramatisk – køberne er nemlig blevet væk. Se graf fra Boliga herunder, der viser stigningen i antallet af boliger til salg:

boliger til salg i hele landet

Boliger til salg i hele landet – ikke blot Aarhus – er steget efter krisen satte ind.

Dette er også grunden til, at priserne på boliger – især villaer og huse – er faldet. Når udbuddet er stort, men efterspørgslen er lille, falder prisen som en helt naturlig reaktion.

Heri ligger også årsagen til, at ejerlejligheder i København og Aarhus især er meget nemme at sælge. Ejerlejlighederne var den boligtype, der faldt mindst i pris, da der har været en stor og kontinuerlig efterspørgsel på disse. I København kan du se flere ejendomsmæglerbutikker, der alene sælger ejer- og andelslejligheder (læs mere om ejendomsmæglere i København her).

Solgt eller gratis ejendomsmægler i Aarhus

Fordi at Aarhus er Danmarks anden største by, vil du have nemt ved at finde en ejendomsmægler, der ønsker at lave en “solgt eller gratis”-aftale.

Med sådan en aftale skal du ikke betale salær for ejendomsmæglerens ydelse, hvis ikke det lykkes også rent faktisk at sælge boligen. Har ejendomsmægleren din bolig til salg og bærer det ikke frugt, betaler du ingen penge for det.

En sådan aftale er attraktiv for sælger, da hele risikoen for boligsalget på denne måde bliver lagt over på ejendomsmægleren. Og selvom ejendomsmægleren ikke er interesseret i løsningen, da han jo tager risikoen, er alle hans konkurrenter i Aarhus villige til at gøre det – og så er han nødt til også at være med.

Fordi at det er relativt ligetil at sælge boliger i Aarhus, er der også lille risiko for, at ejendomsmægleren ikke får solgt boligen og derved intet salær får.

Og nu vi er ved ejendomsmæglerens salær:

Salæret er en af de ting, du i Aarhus bedst har mulighed for at forhandle ned.

Den nemme løsning er naturligvis at bruge Salea.dk til at forhandle salæret ned – efterspørgslen efter bolig i Aarhus er stor og der er mange mæglere, der er parate til at sælge din bolig.

Med os får du nemt, hurtigt og gratis 3 tilbud fra ejendomsmæglere på salget af din bolig, og så er du videre. Du kan også vælge selv at gå til ejendomsmæglerne og forhandle priserne ned ad denne vej.

Priserne for ejendomsmæglerens salær starter ved omkring 30-40.000 kroner og går op, des mindre du selv ønsker at lave og des sværere en bolig, du har, der skal sælges.

Vi hjælper dig gerne med at indhente de første 3 priser på salget af din lejlighed i Salea.dk – udfyld blot formularen herunder og kom videre med det samme:

[jufform type=”salea” link=”Indhent mine 3 tilbud nu”][/jufform]